OK, dan nu multiboot! Ik had nog een HP DC 7600 SFF staan. Ook had ik nog wel schijven zodat er van alles mis MAG gaan!
Twee harde schijven ingebouwd. Op schijf 1 gaan we Windows 7 installeren (niet activeren, want met testen heeft dat toch geen zin).
Op schijf 2 gaan we Linux Mint 17.1 "Rebecca" installeren.Ziet er mooi uit nietwaar??

OK, nu de keuze gemaakt is gaan we Linux Mint downloaden! Dat doen we op deze pagina: http://www.linuxmint.com/download.php. We kunnen kiezen uit een 32-bit of 64-bit. Veiligheidshalve kies ik voor 32-bit. Downloaden gaat perfect en het installeren gaat ook perfect. Yes, we hebben nu twee systemen op 1 PC. Maar, .............................. ik krijg dit niet Multiboot! De PC start steeds op met Windows 7. Dat wil ik niet, ik wil een bootloader zien waaruit ik kan kiezen.

Goed, proberen we dit met software! We gaan naar : https://neosmart.net/EasyBCD/. We scrollen wat naar beneden en registreren voor de Non-Commercial! Na downloaden en installatie starten we het programma en voegen Linux Mint toe aan de Bootloader! Starten nu de PC op en............................. OEPS, ik kan niet kiezen en het systeem start standaard met Windows 7.

Ik geef niet op en ga wat proberen, maar wat ik ook doe, het wil maar niet lukken.

Ook goed, dan kiezen we voor een andere oplossing! Ik koppel alle schijven los! Vervolgens koppel ik één schijf aan en installeer Windows 7 op deze schijf! Ik start op en ........... Windows 7 start ook op!!! Ik activeer Windows 7 nog steeds niet!!!

Ik koppel de Windows schijf los! Koppel nu een andere schijf aan en hierop ga ik Linux Mint installeren. Na installatie van Linux Mint moet je nog wat zaken regelen, maar daar kom ik later even op terug. Prioriteit is nu MULTIBOOT!!!

OK! Ook Linux Mint is geïnstalleerd en start op. Nu koppel ik de schijf met Windows 7 ook weer aan. Ik start de PC en standaard nog geen keuze menu om te booten. Dat geeft niet want standaard start de PC op met Windows 7. Vervolgens ga ik weer naar EasyBCD en voeg nu de Linuxschijf toe!

Hierna PC opnieuw starten en............................ Yes, nu hebben we een keuzemenu!! En...................... het werkt nog ook!!